Gå til innholdet

OM KYMAR

Historie

Selskapet ble etablert i 1945 under navnet ElektroMek. Senere kaldt Coates Elektromotor. I 2009 ble selskapet slått sammen med Component Service, som tidligere var ABB Service. Selskapet ble datterselskap av tidligere Lønne Skandinavia, og fikk navnet Lønne Service. Selskapet ble solgt ut fra Lønne Scancinavia i 2013 og er i dag et selvstendig selskap. 

Navnet ble i 2015 endret til KYMAR som er en forkortelse av slagordet "Keeps Your Machinery Running".

KYMAR I DAG

I dag har selskapet 40 ansatte og serviceverksted i Moss, Trondheim, Stavanger og Bergen, samt salgskontor i Drammen og Oslo. Grunnmuren til KYMAR er verkstedene. Med våre 4 verksteder og 6 salgskontorer har vi stor fleksibilitet og nærhet til kundene, og kan mobilisere raskt dersom det oppstår en uventet driftsstans.

Våre ansatte har fokus på å gi kundene gode råd og komme med løsning i en bransje hvor kvalitet og evne til å levere til avtalt tid er viktig. Hos KYMAR møter du folk med høy kompetanse som kan gi verdifulle råd. Dette gjelder ikke bare i valget av riktig motor eller omformer; de kan også hjelpe deg med å avgjøre om du bør kjøpe nytt eller heller reparere det gamle. Vi setter alltid kunden i fokus og ønsker å bli oppfattet som en allsidig problemløser med høy servicegrad. Kymar AS sin kvalitetspolitikk gjelder alle nivåer i bedriften.

I dag er vi ledende innen tilstandskontroll, service, vedlikehold av elektromekanisk utstyr til landbasert industri og til rigger og anlegg tilknyttet olje og gass industrien. Vi har fult utstyr for de fleste reprasjoner og overhalinger. En stor del av virksomheten vår er salg av nye produkter og vi har et bredt utvalg av motorer på lager

Vi driver kontinuerlig forbedringsarbeid innen miljø-, helse- og sikkerhet for alle våre produkter, virksomheter, systemer og tjenester.

 

 

 

 

 

 

KYMAR © 2016

KYMAR - Tidligere Lønne Service
Solgaard Skog. Moss 1599

Faktura: faktura@kymar.no. E-post: info@kymar.no. Vakttelefon: +47 92 43 20 85*

*fakturerbar tjeneste