Gå til innholdet

Nå har vi stort lager av ABB-motorer

Tidligere ble motorer fra ABB til norske kunder levert fra Sverige eller Tyskland. Nå kan disse kvalitetsmotorene raskt leveres fra Kymars lagre i Moss og Trondheim.

– Dermed får kundene her i landet mye raskere levering av kvalitetsmotorer fra ABB, sier Jonas Rossby i Kymar. – Nå kan vi sende motorene direkte til dem fra hovedlageret vårt i Moss eller fra regionslageret i Trondheim. Dette er en naturlig følge av å være ABB forhandler med «Autorized Value Provider» avtale.

 Stort utvalg av ABB-motorer

– Vi er nå i full gang med å bygge opp et omfattende lager av ABBs mange forskjellige motorer, både i aluminium og støpejern, forteller Jonas. – Særlig innen ventilasjonsbransjen er lette aluminiums motorer populære. Her er utvalget vårt svært godt; og det blir stadig bedre. Vi fører også flenser i ulike formater, og hos oss kan du også få bygget om og modifisert motorene dine.

I tillegg kan Kymars kompetente medarbeidere også gi gode råd om hvorvidt det lønner seg å kjøpe ny motor eller reparere den gamle. Dette gjør Kymar til noe mer enn en tradisjonell leverandør eller reparatør.

Kymar tar seg av alt

– Og skulle det være noen modeller vi ikke har på lager, både når det gjelder aluminium- og støpejernmotorer, får vi dem raskt tilsendt fra ABBs hovedlager i Västerås eller Menden i Tyskland, opplyser Jonas. – Vi tar da oss av alt som har med disse bestillingene og leveringen å gjøre.

 

– Vi har et svært godt utvalg av ABB-motorer, og det blir stadig bedre, sier Jonas Rossby


Se arkiv

KYMAR © 2021 | Personvernerklæring

KYMAR AS
Solgaard Skog 7, 1599 Moss

Faktura: faktura@kymar.no. E-post: info@kymar.no. Vakttelefon: +47 92 43 20 85*

*fakturerbar tjeneste