Gå til innholdet

Nå kan vi tilby EX-inspeksjoner på all elektro.

Kymar har nå inngått et tett og spennende samarbeid med Norse Technology på alt som har med inspeksjoner og kontroll av el.installasjoner å gjøre.

– Som du vet, er vi i Kymar spesialister på å reparere og inspisere elektriske motorer og generatorer; ja, praktisk talt på alt som roterer og går på strøm, sier COO John I. Resell i Kymar. – Blant annet har vi sertifiserte verksteder i Moss og Stavanger for å kunne overhale EX-motorer.

Komplett EX-inspeksjon

– Mens vi på vår side foretar de årlige EX-inspeksjoner på alt som har med motorer å gjøre, så inspiserer og godkjenner Norse alt øvrig el-utstyr, slik som for eksempel lysbrytere, koblinger og skap, fremhever han. – Nå har våre to selskaper fått samme eiere, og samlet oss i en større pool med gode ressurser. Dette betyr at vi nå kan tilby en komplett EX-inspeksjon til alle kundene våre. Dermed får de også færre leverandører å forholde seg til.

Vi lærte dem opp

Norse Technology og Kymar har faktisk i lang tid delt flere oppdrag ute på oljeriggene i Nordsjøen.

– Vi erfarte da at vi samarbeidet meget bra og utfylte hverandre godt, forteller John. –  Det hendte også at vi i Kymar ikke kunne avse nok medarbeidere til et oppdrag. Da leide vi gjerne inn folk fra Norse, og lærte dem å foreta EX-inspeksjoner på vår del av oppgaven, også.

– Takket være samarbeidet med Norse, kan vi i Kymar nå tilby totalpakker på alt som har med inspeksjon og installering av elektro å gjøre; både til land og til vanns, oppsummerer John.

– Nå kan vi tilby totalpakker på alt som har med inspeksjon og installering av elektro å gjøre, smiler John I. Resell


Se arkiv

KYMAR © 2021 | Personvernerklæring

KYMAR AS
Solgaard Skog 7, 1599 Moss

Faktura: faktura@kymar.no. E-post: info@kymar.no. Vakttelefon: +47 92 43 20 85*

*fakturerbar tjeneste