Gå til innholdet

Om KYMAR

Historie

Selskapet ble etablert i 1945 under navnet ElektroMek. Senere kalt Coates Elektromotor. I 2009 ble selskapet slått sammen med Component Service, som tidligere var ABB Service. Selskapet ble datterselskap av tidligere Lønne Skandinavia, og fikk navnet Lønne Service. Selskapet ble solgt ut fra Lønne Scancinavia i 2013 og er i dag et selvstendig selskap. 

Navnet ble i 2015 endret til KYMAR som er en forkortelse av slagordet "Keeps Your Machinery Running"

Kymar i dag

I dag har selskapet 40 ansatte og salgskontor og serviceverksted i Moss, Trondheim, Stavanger og Bergen. Grunnmuren til Kymar er verkstedene. Med våre 4 verksteder og salgskontorer har vi stor fleksibilitet og nærhet til kundene, og kan mobilisere raskt dersom det oppstår en uventet driftsstans.

Våre ansatte har fokus på å gi kundene gode råd og komme med løsning i en bransje hvor kvalitet og evne til å levere til avtalt tid er viktig. Hos Kymar møter du folk med høy kompetanse som gir verdifulle råd. Dette gjelder ikke bare i valget av riktig motor eller omformer; vi kan også hjelpe deg med å avgjøre om du bør kjøpe nytt eller heller reparere det gamle. Vi setter alltid kunden i fokus og ønsker å bli oppfattet som en allsidig problemløser med høy servicegrad. Kymar sin kvalitetspolitikk gjelder alle nivå i bedriften.

I dag er vi ledende innen tilstandskontroll, Ex. inspeksjon, service, vedlikehold av elektromekanisk utstyr til landbasert industri, marine og til rigger og anlegg tilknyttet olje og gass industrien. Våre verksteder er ex. sertifisert og har fullt utstyr for de fleste reprasjoner og overhalinger. En stor del av virksomheten vår er salg av nye produkter og vi har et bredt utvalg av motorer på lager.

Vi driver kontinuerlig med forbedringsarbeid innen miljø-, helse- og sikkerhet for alle våre produkter, virksomheter, systemer og tjenester.

Sertifiseringer

  • ISO 9001-2015
  • EX. sertifiserte verksteder
  • Achilles
  • Sellicha
  • TransQ

  

KYMAR © 2020 | Personvernerklæring

KYMAR AS
Solgaard Skog 7, 1599 Moss

Faktura: faktura@kymar.no. E-post: info@kymar.no. Vakttelefon: +47 92 43 20 85*

*fakturerbar tjeneste