Gå til innholdet

Om KYMAR

Historie

Kymar består opprinnelig av 2 selskaper som er slått sammen. Det eldste selskapet ble etablert i Moss i 1945 med navnet ELEKTROMEK. Senere kjøpte selskapetTrondhjems Elektromotor. Som i dag er vår avdeling i Trondheim.

Det andre selskapet ble etablert av ASEA – Per Kure som senere ble ABB Service og deretter Component Service.I 2009 ble disse 2 selskapene kjøpt av Lønne Skandinavia og fusjonert sammen og med navnet Lønne Service.

I 2013 ble Lønne Service solgt ut fra Lønne Skandinavia og er i dag et selvstendig selskap

Navnet ble i 2015 endret til KYMAR som er en forkortelse av slagordet "Keeps Your Machinery Running"

Kymar i dag

Kymar er i dag en del av Kymar Group som i tillegg har Kymar Solutions og Kymar Elektro. Sammen utgjør selskapene et bredt tilbud av produkter og tjenester

Kymar har 40 ansatte og salgskontor og serviceverksted i Moss, Trondheim, Stavanger og Bergen. Grunnmuren til Kymar er verkstedene. Med våre 4 verksteder og salgskontorer har vi stor fleksibilitet og nærhet til kundene, og kan mobilisere raskt dersom det oppstår en uventet driftsstans.

Våre ansatte har fokus på å gi kundene gode råd og komme med løsning i en bransje hvor kvalitet og evne til å levere til avtalt tid er viktig. Hos Kymar møter du folk med høy kompetanse som gir verdifulle råd. Dette gjelder ikke bare i valget av riktig motor eller omformer; vi kan også hjelpe deg med å avgjøre om du bør kjøpe nytt eller heller reparere det gamle. Vi setter alltid kunden i fokus og ønsker å bli oppfattet som en allsidig problemløser med høy servicegrad. Kymar sin kvalitetspolitikk gjelder alle nivå i bedriften.

I dag er vi ledende innen tilstandskontroll, Ex. inspeksjon, service, vedlikehold av elektromekanisk utstyr til landbasert industri, marine og til rigger og anlegg tilknyttet olje og gass industrien. Våre verksteder er ex. sertifisert og har fullt utstyr for de fleste reprasjoner og overhalinger. En stor del av virksomheten vår er salg av nye produkter og vi har et bredt utvalg av motorer på lager.

Vi driver kontinuerlig med forbedringsarbeid innen miljø-, helse- og sikkerhet for alle våre produkter, virksomheter, systemer og tjenester.

Sertifiseringer

  • ISO 9001-2015
  • EX. sertifiserte verksteder
  • Achilles
  • Sellicha
  • TransQ

  

KYMAR © 2024 | Personvernerklæring

KYMAR AS
Solgaard Skog 7, 1599 Moss

Faktura: faktura@kymar.no. E-post: info@kymar.no. Salg: salg@kymar.no.
Vakttelefon: +47 92 43 20 85*

*fakturerbar tjeneste