Gå til innholdet

Salgssjef Vestlandet

Ny salgssjef vil styrke Kymars servicetilbud

Den 1. januar i år tiltrådte Arne Lund stillingen som Kymars salgssjef for Vestlandet.

– Med Arne på laget får vi styrket kapasiteten vår på salg og kundeoppfølging i dette viktige området, forteller adm. dir. Ulf R. Pettersen i Kymar. – Vi kjenner Arne godt fra tidligere, og anser ham som en dyktig fagmann og en trivelig kar. Vi er overbevist om at han vil gjøre en kjempefin jobb for kundene våre.

Kymars har en unik kombinasjon av produktsalg og verkstedtjenester

– Jeg har virkelig gledet meg til å til å ta fatt, sier Arne entusiastisk fra Kymars avdeling i Bergen. – Kymar er et veldig spennende firma med svært kompetente fagfolk. Og deres kombinasjon av produktsalg og verkstedtjenester er helt unik. I min forrige jobb drev vi kun med rent komponentsalg, og kundene spurte meg stadig om vi ikke også kunne hjelpe dem med service og felttjenester.

– Slik jeg ser det er trenden at kunder ønsker å ha færrest mulig leverandører å forholde seg til, fortsetter han. – Derfor er det en stor fordel for Kymar at de både selger produktet, kan foreta installasjonen av det og ta seg av service og eventuelle reparasjoner. Det er ikke mange konkurrenter i markedet vårt som kan tilby et så bredt tjenestespekter, i alle fall ikke i samme omfang som vi.

Ifølge Ulf har Arne drevet med elektromotorer halve livet.

– Jo, det stemmer nok, det, innrømmer Arne. – Jeg er i utgangspunktet utdannet elektriker og har gjennom store deler av yrkeslivet mitt jobbet i selskaper som har drevet med elektromotorer, frekvensomformere og diverse utstyr til disse.

Viktig å følge opp kundene våre

– Min hovedoppgave blir å styrke Kymars stilling på Vestlandet. Her står oppfølging av kundene våre svært sentralt, påpeker Arne. – Dette betyr blant annet at vi skal sørge for at kundene opplever kortest mulig responstid på forespørslene sine. Og like viktig er det å sikre at leveransene våre ut til kundene går som smurt.

– Vi i Kymar mener at jobben ikke er gjort eller produktet ferdig levert før vi har forsikret oss om at alt er på plass og kunden er fornøyd, fastslår Arne Lund.


Se arkiv

KYMAR © 2024 | Personvernerklæring

KYMAR AS
Solgaard Skog 7, 1599 Moss

Faktura: faktura@kymar.no. E-post: info@kymar.no. Salg: salg@kymar.no.
Vakttelefon: +47 92 43 20 85*

*fakturerbar tjeneste